Kadeti ekipno drugi na ''Tomislav openu''

Izvještaj trenera Tome:

MARKO ČULINA - 1. mjesto - Ostvario je tri pobjede i pokazao najviše od svih naših natjecatelja. U prvoj borbi meč je bio prekinut u 2. rundi rezultatom 12:0. Druga borba je završila nokautom u 1. rundi uz rezultat 9:0, dok je u 3. borbi pobijedio rezultatom 7:0. Odlično je odradio mečeve, pokazao je da slušajući trenera jednostavnije ostvaruje pobijede. Naravno, uz više treninga postoji još puno mjesta za napredak.

MISLAV ŠENIČNJAK - 1. mjesto - Uz tri pobjede došao je do zlata. U prvoj borbi imao je nešto slabijeg protivnika, a to se i pokazalo prekidom na kraju 1. runde uz rezultat 12:0. U drugoj borbi je gusto izvukao pobjedu od 4:2, ali je također isto tako mogao i izgubiti. Napadao je samo s jednim udarcem što je u početku dva puta rezultiralo kontrom protivnika, ali je u 2. rundi počeo slušati. Krenuo je vezati udarce i izjednačio te na kraju poveo i pobijedio. Treću borbu je odlično odradio. Pobijedio je rezultatom 3:0. Tokom cijelog meča je kontrolirao borbu, ai rezultat bi možda bio i veći da se nije toliko povlačio. Sve u svemu dobre borbe, ali treba više trenirati i slušati.

DOMINIK DUJMOVIĆ - 2. mjesto - U prvoj borbi pobijedio je rezultatom 9:6 iako je u prvoj rundi gubio 5:1. Počeo je pobjeđivati tek kada je počeo i slušati, jer sam nikako nije uspio pronaći rješenje. Drugu borbu je vrlo dobro odradio i pobijedio je 4:2, dok je u trećoj borbi došlo do "potopa." Čim je protivnik poveo, počeo je srljati, prestao je slušati i to je dovelo do poraza od 8:3. Sve u svemu njegov nastup nije bio loš, ali uz nešto više treninga i malo više slušanja trenera bit će to i bolje.

LUKA DREMPETIĆ - 3. mjesto - Odradio je dvije borbe. U prvoj je pobijedio rezultatom 11:10 u zadnjim sekundama. Prvu rundu je dosta loše odradio jer nije slušao i forsirao je napad samo jednim udarcem. Ostavljao je glavu otvorenu, što je i rezultiralo gubljenjem u prvoj rundi. U drugoj rundi se je probudio, počeo slušati i tako ostvarivati bodove te je i pobijedio u zadnjim sekundama 11:10. U drugoj borbi borio se s dosta boljim protivnikom. Ušao je u borbu i u prvim sekundama dobio udarac u glavu, što je za daljnji tijek borbe bio potop jer se Luka na neki način odustao. Nije slušao trenera nego je sam pokušavao napadati ne vežući udarce, zatvaro je u klinč bez udarca i puno se povlačio što je na kraju rezultiralo prekidom 2. runde rezultatom 14:2. Treba napomenuti kako se Luka već borio s tim protivnikom i izgubio na zlatni bod, što znači da ga se može pobijediti, ali treba više slušati trenera jer on ipak bolje vidi neke stvari van borilišta nego borac sam unutra.

MIHAEL BORIĆ - 3. mjesto - U prvoj borbi protivnik je odustao uz rezultat 10:0 gdje je Mihael pokazao kako se , slušajući trenera, može uspješno pobijedit. U drugoj borbi se borio s dobrim protivnikom, ali je za razliku od prve borbe pokazao kako se ne treba boriti. Prestao je slušati, počeo je srlljati i protivnik je samo smireno kontrirao i održavao rezultat što je rezultiralo porazom od 13:1. Treba više razmišljati i slušati trenera te naravno više trenirati i ići će na bolje.

ANDREJ BORIĆ - 3. mjesto - U prvoj borbi je pobijedio prekidom pri rezultatu 16:0. U drugoj borbi se borio s dobrim protivnikom te je do kraja borbe bilo neizvjesno. Kad je u drugoj rundi pred kraj dobio udarac u glavu, jednostavno se predao i čekao završetak borbe te je time izgubio mada je imao velike šanse i pobijediti. Treba više pokrivati glavu i manje bježati u nazad te kombinirati više udaraca u napadu. Sve u svemu nije bilo loše. Uz više treninga i poslušnosti bit će to i bolje

ANTONIJA MALOIĆ - 3. mjesto - Borila se sa dosta boljom protivnicom, ali bez obzira na poraz rezultatom 15:2, pokazala je "srce" i borila se do samog kraja. Portivnica je pobijedila na iskustvo. Antonija je napadala, trudila se i pokazala da će se u budućnosti, ako će više trenirati, moći nositi sa svojim protivnicama ravnopravno.

Sve u svemu nastup naših natjecatelja nije bio loš i nadamo se da će u budućnosti biti još bolji. Treba više trenirati i slušati trenere!