Programi

U klubu provodimo četiri vrste sportskih programa:

Natjecateljski taekwondo

ss-natjecateljiPoseban grupni i individualni program za najkvalitetnije i najtalentiranije sportaše s ciljem ulaska u reprezentaciju i postizanja vrhunskih rezultata. Predviđen je za sve one koji se žele baviti dinamičnim, brzim i atraktivnim sportom te koji se žele natjecati u disciplinama sportske borbe i formi.

Sportska igraonica

ss-igraonicaPosebno formiran program ''Sokolići'' namijenjen je za najmlađe uzraste, djecu od četiri do šest godina. To je veseli i zdravi program u kojem djeca kroz igru i druženje razvijaju fundamentalne motoričke sposobnosti, ravnotežu, koordinaciju i fleksibilnost koje predstavljaju temelj za ispravan psiho – fizički razvoj djeteta.

Fitness mix

ss-fitnessFitnessmix je program za žene i muškarce u kojem se kombiniraju različite vrsta aerobika. Radi se o treninzima taebo-a, pilatesa i strechinga uz korištenje različitih rekvizita, lopta, guma, bučica, vijača i štapova. To je program za one koji žele trenirati po principu iznenađenja u kojem se svaki trening drugačija provodi.

Rekreacija

ss-rekreacijaProgram koji je namijenjen svim uzrastima i koji na najučinkovitiji način poboljšava kondiciju, snagu, izdržljivost, oblikuje tijelo i olakšava postizanje vitke linije. Kroz ovaj program se može učiniti puno za vlastito zdravlje i tijelo, osloboditi svakodnevnog stresa i negativne energije te relaksirati nakon užurbane svakodnevnice.