GABRIEL PEROVIĆ NA RANG LISTI WT EUROPE

Nakon što je krajem prošle godine najavljeno bodovanje kadeta za rang listu, WT Europe ju je napokon objavio ovih dana. Na ponos svih nas, jedan naš član našao je svoje mjesto u samom vrhu svoje kategorije. Na rang listi kadeta do 53 kilograma 6. mjesto zauzeo je naš Gabriel Perović s osvojenih 12 bodova. Na žalost, osvajanje bodova usporeno je proglašenjem nedavne pandemije Korona virusa, no nadamo se skorom povratku na tatami i osvajanju novih bodova kako od strane Gabriela, tako i od strane naših ostalih boraca.

Prisjetimo se, Gabriel je na nedavnom 5. WT President's Cup-u osvojenim 2. mjestom u kategoriji osigurao mjesto na europskom prvenstvu.

 

Testiranje sportaša

Nakon dvomjesečne izvanredne epidemiološke situacije kada su naši sportaši bili primorani trenirati kod kuće organizirali smo testiranje s ciljem utvrđivanja njigovog trenutnog stanja kako bismo dobili smjernice za daljnji rad. Treneri Hrvoje Bregeš i Tomislav Vojvodić proveli su testiranje 18 naših sportaša. 
Testiranje je bilo podijeljeno u dva dijela: 
1. fleksibilnost i snaga (20.05.)
2. agilnost i funkcionalnost - taekwondo (22.05.)
Prikazani rezultati pokazuju da imamo dobre temelje za nastavak njihovog sportskog razvoja, ali i dovoljno prostora za podizanje njihovih sposobnosti na višu razinu.
 
Popis testiranih sportaša:
1.Karlo Meštrović
2.     Gabriel Perović 
3.Vedran Begić 
4.Roko Brantuša 
5.Vito Miloš
6.Helena Voloder 
7. Mateo Ljubas
8.Marin Luša
9.Anja Nika Krajačić
10.Jan Petrčić
11.Lovro Stubičar
12. Maks Pečušak
13.Darko Kobeščak-Ozimec
14.Borna Fulir
15.Vito Šlogar
16.Karlo Marjanović 
17.Magdalena Tarcaj
18.Ivan Marjanović
 

POVRATAK MARIJE!

Naša juniorska prvakinja Hrvatske u kategoriji do 59 kg i osvajačica 5. mjesta na prošlom Europskom prvenstvu Marija Grubišić, oporavila se od ozljede zadnje lože i nakon rehabilitacije započinje s treninzima. Od ove sezone će nastupati samo u seniorskoj konkurenciji u kojoj ima brončanu medalju s prvenstva Hrvatske. Očekujemo zapažene nastupe među "velikim curama".

Sretno Marija!

Više članaka ...