Europsko klupsko prvenstvo, Sofija, Bugarska

Juniori i kadeti su se zajedno s trenerom Hrvojem Bregešom zaputili u Bugarsku na još jedno veliko prvenstvo.
Roko Brantuša osvojio je srebro na Europskom klupskom prvenstvu! Uvjerljivo je došao do finala u kategoriji +78 kg preko Robert Manea (Njemačka) pobjedom u rundama 2:0, Petrosa Bouklasa (Grčka) pobjedom u rundama 2:0 te u polufinalu protiv Panagiotisa Mourgivitisa (Grčka) pobjedom 2:1 u rundama. Finale tijesno gubi od predstavnika Ukrajine Danyla Tarasenka rezultatom 1:2 u rundama. Rezultatom je izborio plasman na Europskom prvenstvu U 21.
Vito Šlogar u kategoriji do 73 kg, na žalost gubi 1.kolo od predstavnika Grčke Dimitriosa Pavlopoulosa rezultatom 0:2 u rundama te ovog puta ostaje bez medalje.
Drugog dana Europskog klupskog prvenstva nastupili su kadet Gabrijel i juniori Karlo i Eugen. Gabrijel Varenica izgubio je u borbi za medalju, ali ostvario plasman 5.-8. mjesto u kategoriji -176 cm. Gabrijel je u 1. borbi pobijedio predstavnika Velike Britanije Salaha Mohamuda rezultatom 2:0 u rundama, u 2. borbi za medalju gubi od predstavnika Grčke Efthymiosa Iliadisa s 0:2.
Karlo Marjanović, junior - 68 kg gubi prvu borbu od predstavnika Grčke Athanasiosa Miliotisa s 0:2, a Eugen Karakaš, junior - 68 kg 1.kolo gubi od predstavnika Finske Nika Myllynena s 0:2.
Sokolovi se doma vraćaju s osvojenim juniorskim srebrom (Roko) i ostvarenim plasmanom 5.-8. mjesta u kadetima (Gabrijel).