Uspješan Susedgrad Sokol Pokal 2022

Ovog vikenda, 14.5. održan je Susedgrad Sokol Pokal i Susedgrad Sokol Limač Kup u organizaciji našeg kluba. Natjecanje je bilo kriterijsko natjecanje za kadete. Naši natjecatelji su uz sjajne rezultate klubu osigurali 5. mjesto ukupno na oba natjecanja.

Karlo Marjanović i Vito Šlogar su osvajanjem zlatnih medalja na Susedgrad Sokol pokalu, drugom kriterijskom turniru HTS-a za izbor reprezentacije osigurali nastup na Svjetskom kadetskom prvenstvu. Karlo nastupa u kategoriji do 65, a Vito preko 65 kilograma. Gabrijel Varenica osvojio je brončanu medalju dok su ovog puta bez plasmana bili Nikola Anić, Luka Krpan.

Svio juniori okitili su se zlatnim medaljama, a zlatnu trojku čine Mateo Ljubas, Gabriel Perović i Roko Brantuša.

Formaši pokazuju kako svakim natjecanjem napreduju. Stjepan Tonžetić osvojio je zlatnu medalju u kategoriji KB4, Stjepan Tonžetić i Laura Meštrović zlatnu medalju u kategoriji para, Matea Luša i Laura Meštrović brončane medalje u kategoriji KB4, Tajana Luša srebrnu medalju u kategoriji KB2, Matea Luša brončanu medalju u kategoriji kreativnih formi. Bez medalje ovog puta su bile Ema Krivak i Eva Madjerić.

U kategoriji mlađih kadeta srebrnu medalju je osvojioo Maks Debogović, brončanu medalju Borna Čarakovac, Tajana Luša i Antonija Marjanović, do su bez plasmana Karlo Perović i Tvrtko Čarakovac.

U sklopu Susedgrad Sokol Limač Kupa u borbama su nastupili Ana Varenica, koja je osvojila brončanu medalju, Neli Vacka, koja je osvojila srebrnu medalju te Nikola Timotijević. Na kicku je Vibor Šaša osvojio srebrnu medalju, a Leon Salomon Zajec, Ema Smiljanić i Gabriela Haramija brončane medalje. U kicku su nastupili i vrijedno iskustvo stekli i Mak Belošić, Lovro Juralić, Natko Sabljak, Petar Gabrić, Marin Blitvić, Filip Gnjidić, Patrik Raheli, Petar Bračun, Juraj Markulin, Leon Petrlić, Luka Bračun, Marija Palić, Mila Trgovec, Lucija Petrlić, Luna Blažević, Gloria Pušnik.

Čestitamo svim osvajačima medalja, a ostalima na vrijednom iskustvu!

Vidimo se sljedeće godine!