Prvenstvo Zagreba 2022.

U subotu 5.2.2022. održalo se prvo natjecanjeove godine, Prvenstvo Zagreba za sve dobne skupine u borbama i formama. Natjecanje se održalo u organizaciji tkd klupa Feniks. Za klup su nastupile sve dobne skupine te su kadeti dokazali svoje mjesto u vrhu osvojivši 3. mjesto ekipno.
 
Mlađi kadeti i kadetkinje Antonija Marjanović, Tvrtko Čarakovac, Mia Šlogar osvojili su 2. mjesto, a Borna Čarakovac 3. mjesto. Karlo Perović ovog puta nije uspio izboriti medalju.
 
Karlo Marjanović i Vito Šlogar su u kadetskoj kategoriji osojili 1. mjesta, a Gabrijel Varenica 2. mjesto, dok je Lara Marija Žagar ovog puta bez medalje.
 
Juniori su pokazali kako su u samom vrhu, no uz još vježbe rezultati će dokazati njihovu kvalitetu. Tako su junioru Mateo Ljubas, Vedran Begić i Roko Brantuša osvojili 2. mjesta.
 
Formaši pokazuju konstantni rast kvalitete. Bez obzira što su neki prešli u više dobne skupine, dobro su se snašli. 1. mjesto osvojile su Anamarija Gulam i Tajana Luša u kategoriji kreativnih formi. 2. mjesto osvojio je Stjepan Tonžetić, a 3. mjesto osvojile su Tajana Luša, Antonija Marjanović, Laura Meštrović, do je Ema Krivak bila 4.
 
Bravo sokolovi!