15. KOndor Open 2021

Na 15. Kondor Open-u sudjelovali smo s ekipom mlađih kadeta, kadeta i formaša. Formaši su u ekipnom poretku formi zauzeli 2. mjesto, a pridonijele Laura Meštrović i Tajana Luša s osvojenim 1. mj., Ema Krivak, Matea Luša i Karla Ivček s osvojenim 2. mj., Anamarija Gulam s osvojenim 3. mj., te 1. mj. u timu u kojemu su nastupale Anamarija Gulam, Karla Ivček i Milijana Sučević iz tkd Maksimir, potencijalne kandidatkinje za odlazak na Europsko poomsae prvenstvo.
U borbama su nastupali kadeti i mlađi kadeti. Najuspješniji u mlađim kadetima bili su Karlo Perović i Nikola Anić s osvojenim 2. mj. i Mia Šlogar koja je osvojila 3. mj. Luka Krpan ovog je puta ostao bez medalje no ostaje mu vrijedno iskustvo kao i Lari Mariji Žagar kojoj je u kategoriji kadetkinja medalja izbjegla za dlaku. Najuspješniji kadeti su Roko Brantuša s osvojenim 1. mj., Vito Šlogar s 2. mj. i Jan Petrčić s osvojenim 3. mj.
Ne smijemo zaboraviti i najmlađu natjecateljicu Miu Krivak koja već 2. natjecanje za redom odlazi doma sa zlatnim odličjem.