Sokolovi na "SS Pokalu"

Uspješno je završen prvi "Susedgrad Sokol Pokal" održan usred pandemije korona virusa uz strogo pridržavanje epidemioloških uputa u svrhu suzbijanja širenja virusa. Petstotinjak natjecatelja vratilo se na tatami i pokazalo kako ih korona virus nije zaustavio u bavljenju sportom koji vole. Čak su i najmanji prisustvovali kroz "SS Pokal Limač Kup" te neki osvojili svoje prve medalje, stoga nas veseli kako se taekwondo vratio u naš svakodnevni život.

Za klub su nastupale skoro sve dobne skupine - najmanji u kicku, borci i formaši. U ukupnom poretku za limaće, naši najmanji osvojili su 3. mjesto. Velikom rezultatu pridonijeli su Mia Krivak s osvojenim 1. mjestom u kicku te Vibor Šaša, Jan Kalec, Martin Mustav, Ana Varenica s osvojenim 3. mjestom, ali i Nina Vacka koja je prisustvovala i pokazala borbeni duh.

U kategoriji formi nastupile su cure, a Stjepan nam se na žalost nije mogao pridružiti ovog puta zbog izolacije razreda. Anamarija Gulam i Matea Luša osvojile su 2. mjesto, dok je Tajana Luša bila 3. Laura Meštrović i Ema Krivak pokazale su napredak ulaskom u 2. krug natjecanja čime pokazuju da imaju veliku želju i potencijal za napredak.

Mlađi kadeti, kadeti i juniori pokazali su spremnost i otvorili drugi dio sezone dobrim rezultatima. Najspremniji su mlađi kadeti koji su ekipno bili 3., te kadeti koji su zauzeli 2. mjesto ekipno. Mlađi kadeti su potvrdili svoju kvalitetu te se nadamo kako će se dobri rezultati nastaviti i u kadetskim kategorijama. Sa osvojenim 1. mjestom briljirali su Nikola Anić i Antonija Marjanović, 2. mjesto osvojili su Mia Šlogar i Luka Krpan, a Karlo Perović osvojio je 3. mjesto. Kadeti pokazuju dobru prilagodbu na novu dobnu kategoriju. Karlo Marjanović i Vito Šlogar su tako osvojili 1. mjesta, Borna Fulir 2. mjesto, Roko Brantuša 3. mjesto, a Magdalena Tarcaj i Anja Nika Krajačić ovog puta su bile bez plasmana. Za juniore su nastupali Darko Kobeščak Ozimec te osvaja 2. mjesto, Gabriel Perović 3. mjesto, Mateo Ljubas, Vedran Begić i Helena Voloder su ovog puta bili bez plasmana.

Čestitamo svim natjecateljima na osvojenim medaljama i na novom iskustvu koje je još jedna lekcija ka uspjehu!

Bravo sokolovi!