Klupska dvorana Vrapče

Adresa: Bolnička 3A, Ilica 500 (dva ulaza)

Dvorana je opremljena tatamijem površine 75 m2, klimatizacijom i svim potrebnim rekvizitima za provedbu sportskog treninga. U sklopu dvorane nalaze se dvije svlačionice, tuševi i dva WC-a. Uređena je i trenerska kancelarija, dvorana za sastanke i prostor za druženje. U dvorani se održavaju treninzi za tehničku ekipu (forme) i limače. Također, u dvorani se provodi i program ''Rekreacija za odrasle'' te program samoobrane (krav maga).

SD Sutinska vrela

Adresa: Podsusedski trg 14B

Taekwondo dvorana površine 140 m2 u sklopu SD ''Sutinska vrela''. Dvorana je opremljena novim tatamijem, vrećama za udaranje, švedskim ljestvama i sustavom ventilacije. Sportašima su na raspolaganju svi potrebni rekviziti za provedbu kvalitetnog treninga. U dvorani treniraju selekcionirane natjecateljske ekipe seniora i juniora te prednatjecatelji.

Klupska dvorana Had

Adresa: Vrapčanska 166

Dvorana je opremljena tatamijem površine 100 m2, vrećama za udaranje, ogledalima, švedskim ljestvama i svim potrebnim rekvizitima za provedbu sportskog treninga. U sklopu dvorane nalaze se dvije svlačionice s tuševima i WC-om, trenerska kancelarija, mala teretana i prostor za druženje. U dvorani se održavaju treninzi za natjecateljske ekipe seniora, juniora, mlađih kadeta i tehničku ekipu, te treninzi sportske igraonice (sokolići), fitness mixa  i rekreacije.

OŠ Gornje Vrapče

 

Adresa: Vrapčanska 188

Trenerica zadužena za provedbu sportskog treninga u ovoj dvorani je Renata Crkvenac, viši sportski trener takwondoa, nositeljica crnog pojasa 5.dan. 

Termini treninga

Početnici i prednatjecatelji (Renata, 091 505 5369)

Utorak i petak 19.00 - 20.00 sati

 

OŠ Dragutina Domjanića

!!! Trenutno se ne provode treninzi u osnovnim školama zbog pandemije korona virusa. Promjenom situacije, obavijestit ćemo o terminima treninga. !!!

Adresa: Gajnice bb

Trener zadužen za provedbu sportskog treninga u ovoj dvorani je Hrvoje Bregeš, struč.spec.cin., licencirani trener Hrvatskog taekwondo saveza i trener juniorske reprezentacije, nositelj crnog pojasa 4.dan.. Demontratori su licencirani treneri Hrvatskog taekwondo saveza, Ante Čović.

Termini treninga

Početnici i prednatjecatelji (Hrvoje 091 161 3336, Ante 098 973 3438)

Utorak i petak 19.30 - 21.00 sati