Klub

Jedan od najuspješnijih hrvatskih taekwondo klubova i po rezultatima i po masovnosti je klub ''Susedgrad Sokol''. Osnovani smo 1993. godine spajanjem dvaju klubova, ''Susedgrad'' iz Zagreba i ''Sokol'' iz Zaprešića. Djelujemo na području zapadnog dijela grada Zagreba preko 30 godina, promičući sport i zdrav način života. Jedan smo od najstarijih i najpoznatijih taekwondo klubova u Zagrebu i Hrvatskoj. Unutar kluba djeluju grupe vrtićkog, kadetskog, juniorskog i seniorskog uzrasta i to u više sportskih programa: zdravstveni, rekreativni i vrhunski. Sa dvjestotinjak članova nalazimo se među pet najbrojnijih taekwondo klubova u Zagrebu i Hrvatskoj. U klubu djeluju visokoobrazovani kadrovi, dva stalno zaposlena kineziologa te suradnici psiholog, sociolog i fizioterapeut. Svi treneri su educirani i licencirani od strane Hrvatskog taekwondo saveza. Treninzi se provode u sedam dvorana na području gradskih četvrti u zapadnom dijelu grada Zagreba. Centralna dvorana kluba je ŠD ''Sutinska vrela'', a klub ima i vlastite dvorane za individualne treninge vrhunskih sportaša.

Vizija i misija

 

Naša misija je provođenje raznih sportskih programa, od onih rekreativnih do vrhunskih, koji će doprinijeti nizu socijalnih, psiholoških i tjelesnih iskustava koja poticajno djeluju na sveukupan ljudski razvoj. Glavna aktivnost kojom želimo postići cilj je sustavan, stručan i pedagoški proveden taekwondo trening i trening sportske rekreacije.

 

Naša vizija je ostati kvalitetan i uspješan taekwondo klub koji ispunjava sve zahtjeve i potrebe svojih sportaša. Također, želimo i dalje biti vodeći taekwondo klub sa vrhunskim sportskim rezultatima, sportašima svjetske kvalitete te stručnim i obrazovanim trenerskim timom.

Uprava

Izvršni odbor

Predsjednik:
Igor Pataky, dipl.iur
 
Dopredsjednica:
Renata Crkvenac, bacc.oecc
 
Tajnik:
Anđelko Vučenik, struč.spec.cin.
 
Članovi:
Marjan Vučenik, dipl. politolog
Karla Ivček, mag. soc. rada