PRVENSTVO HRVATSKE UFORMAMA 2021

Pod okriljem pandemije korona virusa, uspješno je ostvaren dogovor za održavanje Prvenstva Hrvatske u formama 2021. Organizator i domačin, HTS i tkd klub Zaprešić uspješno su završili pregovore sa Stožerom za civilnu zaštitu Zaprešić u vezi održavanja prvenstva na siguran način uz minimaliziranje vjerojatnosti prijenosa zaraze.

Prvenstvo Hrvatske u formama održat će se 15.05. (subota) u športskoj dvorani srednje škole "Ban Jelačić", no raspored kategorija bit će naknadno objavljen, a po završetku prijava. Tokom natjecanja, ulaz je dozvoljen isključivo akreditiranim osobama, a to su treneri i natjecatelji. Na ulazu će se mjeriti temperatura od strane službenih osoba te ista bilježiti zajedno s podacima akreditirane osobe. Po ulasku za svaki klub je osigurano mjesto na tribinama te se svi klubovi moraju pridržavati epidemioloških uputa te tokom cijelog natjecanja, osim za vrijeme izvođenja forme na tatamiju, natjecatelji i treneri su obavezni nositi maske za lice.

Ovim putem molimo sve članove kluba koji imaju želju natjecati se, da se jave svojim trenerima kako bismo mogli tražiti odobrenje Ministarstva turizma i sporta za trening i pripremu za natjecanje.