2. SJEDNICA UPRAVNOG ODBORA

Na temelju članka 23. Statuta kluba Susedgrad Sokol, sazvana je 2. sjednica Upravnog odbora. Sukladno uputama kriznog stožera R.H sjendica je održana putem e – pošte.

 

 

DNEVNI RED

 

  1. Financijsko održavanje kluba.
  2. Funkcioniranje kluba do lipnja.
  3. Razno.

 

 

  1. Vezano za finacijsko održavanje funkcioniranja kluba poduzete su slijedeće mjere:

-         zbog očuvanja radnih mjesta profesionalnih trenera Hrvoje Bregeš i Renata   Crkvenac,  prodaju se vozila Ranault, Grand Scenic i kombi Fiat Ducato.

-         za 4.mjesec članarine kluba nisu službeno naplaćivane nego je ostavljeno na izbor i mogućnost članova da ih uplaćuju članovi samovoljno svatko prema svojim mogućnostima. Određeni broj članarina je uplaćen i ovim putem koristimo priliku da se zahvalimo svima koji su to učinili.

-         Treneri Anamarija Gulam i Renata Crkvenac za očuvanje članstva kluba i izvršenje programa treninga predviđenih za 2020 godinu, vode online treninge od ponedjeljka do četvrtka što je doprinjelo prikupljanju dijela sredstava potrebnih za funkcioniranje „hladnog“ pogona kluba. Predloženo je uključenje i ostalih trenera no do danas oni se još nisu uključili. Iznenađuje neaktivnost trenera Hrvoja Bregeša koji se nije uspio snaći i prihvatiti nove trendove vođenja treninga.

-         trenerica R. Crkvenac u svrhu potpore za očuvanje radnih mjesta u sportu prijavljena je za potporu u SDUŠ, te očekujemo odobrenje planiranih sredstava.

-         očekujemo još neke refundacije od ZTS-a za odlazak na „President cup“ u Švedskoj - Helsinborg, gdje se Gabriel Perović kvalificirao na Euoprsko kadetsko prvenstvo.

  1. Sukladno uputama kriznog stožera R. Hrvatske o popuštanju mjera prilagođavat će se tipovi treninga:

-         nastavit će se s online treninzima do daljnjeg.

-         treneri odgovorni za provedbu treninga su Renata Crkvenac i Hrvoje Bregeš.

-         za treninge perspektivnih sportaša određuje se dvorana Bolnička 3.

-         po potrebi do kraja lipnja otvarat će se i druge dvorane.

-         treninzi za perspektivne sportaše će se provoditi dva puta dnevno u jutarnjim i popodnevnim satima.

-         zadužuje se Hrvoje Bregeš da do petka 08.05.2020. upravnom odboru dostavi:

  1. popis perspektivnih sportaša kluba(seniora, juniora i kadeta).
  2. program rada do lipnja.
  3. dnevni raspored treninga.
  4. zadužuje se Hrvoje Bregeš da u prisustvu članova upravnog odbora provede testiranje sportaša koji su prema njegovim uputama vježbali kod kuće.

     -   trening će se voditi u grupama s maksimalno 6 sportaša i trener. Trener je dužan da prema broju natjecatelja organizira trening. Vremenski razmak između dvije grupe mora biti 30 minuta a trener je dužan dezinficirati dvoranu.

     -   treninzi se mogu voditi i na vanjskim terenima.

     -  zadužuje se Renata Crkvenac da na mrežnim stranicama od 04.05.2020. objavi program polaganja za učeničke pojase koji će se održati krajem lipnja za sve članove kluba. Također je dužna organizirati treninge za sve članove kluba prema gore navedenim uputama.

- GORE NAVEDENE TRENINGE OBA TRENERA MOGU ZAPOČETI U DVORANAMA PO ODOBRENJU UPRAVNOG ODBORA SUKLADNO UPUTAMA KRIZNOG STOŽERA R. HRVATSKE.

2.1. Kriterijski turnir „Susedgrad – sokol pokal“, ove godine neće se održati.

2.2. Natjecatelji kluba do kraja lipnja iz sigurnosnih razloga neće se upućivati na natjecanja.

2.3. Odluka o provedbi ljetnih priprema „Kupres 2020“ donijet će se do kraja lipnja ovisno o situaciji s virusom Covid 19.

3. Pohvaljuje se trenerica Anamarija Gulam na angažamanu i provedbi video treninga.

3.1. Ne odustaje se od zapošljavanja trenera Tomislava Vojvodića. Problem će se rješavati normalizacijom funkcioniranja kluba.

3.2. Razmatra se održavanje treninga tijekom srpnja i kolovoza za sve uzraste.

 

 

Predsjednik

Igor Pataky v.r.