Prvenstvo OŠ i Ivančna Gorica

Borci su opet vikend proveli na više od jednog mjesta. Kadeti su se u subotu uputili na Prvenstvo osnovnih škola, a limaču u nedjelju u Sloveniju na Taekwondo pokal Ivančna Gorica.

Borci su ovaj put branili boje svojih osnovnih škola pa su tako učenici OŠ Dragutina Tadijanovića ekipno osvojili 1. mjesto. U borbama su u kategoriji 5. do 6. razreda 1. mjesto osvojili Gabrijel Perović i Karlo Marjanović, 2. mjesto Jan Petrčić, Vito Šlogar, Darko Kobeščak Ozimec i Marin Luša, a 3. mjesto Saša Šivak i Mateo Ljubas. U kategoriji 7. do 8. razreda 1. mjesto su osvojili Vedran Begić i Karlo Meštrović, 2. mjesto Helena Voloder i 3. mjesto Sara Meštrić. U formama je u kategoriji 5. do 6. razreda Ivan Marjanović osvojio 3. mjesto, a u kategoriji 7. do 8. razreda Paula Badel 1. mjesto, a Luka Čović 2. mjesto.

Limači i neki malo stariji uspješno proveli nedjelju na natjecanju u Ivančnoj Gorici (Slovenija) osvojivši ekipno 4. mjesto. Najsjajniju medalju u borbama osvojili su Ena Krivak, Nikola Anić, Nika Đuric koja je proglašena i najboljom limačicom. Srebrnu medalju osvojili su Vigo Hudi, Antonija Marjanović, a brončanu medalju Karlo Perović, a Luku Hečimovića očekuju borbe u kojima će sigurno osvojiti medalju nakon pokazane dobre borbe. U formama su Iva Horvatić i Anamarija Gulam osvojile 1. mjesto u kategoriji SB5.