4. Casper Open i 23. Livno Open 2018

Borci su subotu proveli na 2 turnira. Jedan tim je ostao u Zagrebu na 4. Casper Open-u, dok se drugi tim uputio u Posušje na 23. Livno Open koji je ove godine postao kup-om Veleposlanika Republike Koreje.

Kadeti i limači su u Zagrebu pokazali kontinuitet dobrih borbi. Posebno se istaknuo Gabriel Perović u kategoriji kadeta do 45 kg osvojivši 2. mjesto, što je posebno važno za njega pošto je Casper Open bio kriterijski turnir za kadetsku reprezentaciju. Pokazao je veliki borbeni duh i svoj napredak. Limači nastavljaju s osvajanjem medalja. Istaknuli su se Luka Hečimović s osvojenim 3. mjestom, Nika Ampić s osvojenim 2. mjestom te Antonija Marjanović, Ena Krivak i Dora Lacković s osvojenim 1. mjestom.

U Posušju su naši borci u sklopu Zagrebačke selekcije pomogli osvajanju sveukupno 1. mjesta na natjecanju. Zlatom je najviše pridonio Vito Šlogar, a za njim i broncom Borna Fulir, Gabrijel Varenica, Roko Brantuša i Ana Nika Krajačić.

Čestitamo svim osvajačima medalja, a onima kojima se ovog puta sreća u osvajanju medalja nije osmjehnula poručujemo kako se napredak vidi iz turnira u turnir pa smo sigurni da ćemo se sa sljedećeg turnira vratiti s još više medalja.