Berba medalja u Bjelovaru i Dugom Selu

Subotu su borci proveli na dva turnira, limači u Bjelovaru, a mlađi kadeti u Dugom Selu.

Limači su u Bjelovaru, a mlađi kadeti u Dugom selu dobro započeli nastavak sezone 2018. Limači su pokazali da imaju borbeno srce i svojim uspjesima osigurali 2. mjesto na 2. Omega "Limač kup" Bjelovar, u kategoriji limača. Najbolja limačica je zasluženo bila Nika Đurić. Zlatna odličja osvojili su David Dlesk, Karlo Perović, Miguel Ivić, Dora Lacković, Antonija Marjanović i Nika Đurić. Ena Krivak je osvojila srebrnu medalju, dok je Nikola Anić osvojio brončanu.

Na drugoj strani su naši mlađi kadeti pokazali da su još uvijek glavni u svojoj kategoriji. Mlađi kadeti i kadetkinje su na "DUGO SELO OPEN 2018" osvojili 1. mjesto, a u sveukupnom poretku zauzeli su 2. mjesto. Medalje su prštale na sve strane pa su tako zlatnu medalju zasluženo osvojili Borna Fulir, Borna Ampić, Ariana Dorbolo i Vito šlogar. Srebrom su se okitili Ana Pedišić, Simona Moulis, Magdalena Tarcaj, Gabrijel Varenica, Jan Petrčić, Marina Gabrić, Ema Pedišić i Davor Bužanić, dok su medalju brončanog sjaja osvojili Antea Prgomet, Ana Lacković, Jakov Anić, Mara Stastny, Ema Krivak, Petar Vrabec, Anja Nika Krajačić, Antonela Trgovčević i Karlo Marjanović.

Čestitke našim najmlađima jer je to rezultat njihovog rada na treningu. Poručujemo im da nastave s treniranjem jer se nakon ovakvih nastupa može reći da ih čeka velika budućnost u taekwondo-u.