Kriterijski turnir Susedgrad Sokol Pokal

Hrvatski taekwondo savez odredio je "Susedgrad Sokol Pokal" za drugi kriterijski turnir za juniorski reprezentaciju (sportska borba).

Turnir za juniore će se održati 18.09.2021. uz poštivanje uputa HZJZ za suzbijanje širenja korona virusa.

Isto tako, odlukom komisije za natjecanje u formama HTS-a, "Susedgrad Sokol Pokal" bit će ogledno natjecanje za izbor reprezentacije koja će nastupiti na Europskom prvenstvu u formama.

Natjecanje za natjecatelje u formama održat će se u nedjelju 19.09.2021. uz poštivanje uputa HZJZ za suzbijanje širenja korona virusa.

RASPORED TRENINGA U 9. MJESECU

Dragi naši,

Znamo da kao i mi nestrpljivo očekujete početak treninga. S treninzima ćemo početi 1.9. u trima dvoranama Hadu, dvorani na Bolničkoj/Ilici i u Sutinskim Vrelima. Zbog situacije s korona virusom, treninzi u školskim dvoranama se još neće održavati. O održavanju treninga u osnovnim školama pravovremeno ćemo vas obavijestiti putem mrežnih stranica kluba.

Raspored treninga u 9. mjesecu je sljedeći:

Roko i Karlo na Europskom kadetskom prvenstvu u Tallinu

Dvojica sokolova Roko Brantuša i Karlo Marjanović nastupili su na Europskom kadetskom prvenstvu u Tallinnu, Estonija, no na žalost bez plasmana.
Roko Brantuša nastupio protiv Bugrahan Muhammeda, predstavnika ekipe izbjeglica koji nastupaju pod zastavom Europske Taekwondo Unije. Nažalost, u neizvjesnoj borbi poražen je 14:12 te je ostao bez plasmana. Protivnik je na kraju osvojio zlato, a Roku ostaje iskustvo nastupa na Europskom kadetskom prvenstvu. Nadamo se da će Roku ovaj nastup biti poticaj za dalje i da će s vremenom stići i rezultati koji će ga zadovoljiti. Svojim radom i zalaganjem to definitivno i zaslužuje.
Karlo Marjanović nastupio je na Europskom kadetskom prvenstvu u kategoriji do 61 kg. Nažalost, u borbi za medalju izgubio je od predstavnika BiH, Benjamina Husića. Vjerujemo da će za Karla ovaj nastup na ovako velikom natjecanju biti dodatni poticaj da još više trenira i da i iduće godine konkurira za mjesto u kadetskoj reprezentaciji.

Više članaka ...