Slovenija Open 2022

Na prvom turniru nakon ljetne stanke, Slovenija open-u dečki se vraćaju s 2 odlična. Karlo Marjanović u kategoriji kadeta do 65 kg osvojio je 1.mjesto, Roko Brantuša u kategoriji juniora do 78 kg osvojio je 2.mjesto.
Kadet Gabrijel Varenica i junior Mateo Ljubas ovog su puta bili bez plasmana u prva 3 najbolja natjecatelja kategorije. Karlu i Roku je ovo veliko natjecanje ujedno bila i priprema za europsko kadetsko i europsko prvenstvo u olimspijskim kategorijama. Dvojac se konstantno s G1 turnira vraća s odličjima što je pokazatelj njihovog konstantnog rada.
Bravo!
 

Trening s tkd klubom Prana

Zahvaljujemo taekwondo klubu Prana što su nam osigurali zabavan i koristan radni vikend u Karlovcu. Bilo nam je drago u ležernoj atmosferi razmijeniti iskustva i steći nova iskustva i znanja kroz borbe. Nadamo se skorom ponovnom susretu!

Donat Open 2022

Jedan od rijetkih suncanih dana iskoristili smo za druženje u Zadru na Donat Open-u 2022. Formaši su se nakon osvojenih medalja uputili put centra Zadra u turističko razgledavanje gdje su se samo najhrabrije cure Eva i Matea usudile uspeti na najvišu točku tornja crkve sv. Donata.
Čestitamo osvajačima medalja:
Zlato: Stjepan Tonžetić i Laura Meštrović,
Srebro: Matea Luša,
Bronca: Ema Krivak i Eva Madjerić
 

Više članaka ...