Croatia poomsae open 2019

Preko vikenda 19. i 20.10.2019. po prvi put se održao G1 turnir Croatia open za poomsae koje je u organizaciji Hrvatskog taekwondo saveza i tkd kluba Zaprešić. Na natjecanju su nastupale i 3 naše natjecateljice, Anamaria Gulam u kategoriji seniorki do 40 god., Iva Horvatić u kategoriji seniorki do 30 god. i Petra Šeničnjak u kategoriji juniorki. Na žalost, ovaj put su ostale bez plasmana, no obzirom da im je ovo prvo G1 natjecanje pokazale su kako im se tehnika, a i motivacija za daljnjim napretkom povećava iz turnira u turnir. Dokaz tome je i konstantno prisustvo na seminarima stranih predavača na kojima usavršavamo tehniku uz majstore poput Ky Tu Dang-a. Bravo cure, sretno s daljnjim napretkom!

Uspješno Europsko prvenstv u Marini d'Or

Europsko prvenstvo za kadete i juniore u Marini d'Or završeno je ovu nedjelju donijevši Hrvatskoj dva ekipna plasmana. Juniorke su ekipno druge dok je hrvatska reprezentacija u sveukupnom poretku 42 države osvojila treće mjesto! Za hrvatsku reprezentaciju osvojeno je devet medalja (jedna zlatna, tri srebrne i pet brončanih). Dio ovog velikog uspjeha juniorske taekwondo reprezentacije bila je i naša Marija koja je natjecanje završila na 5. mjestu. Vedran je za kadetsku reprezentaciju hrabro odradio svoj nastup na Europskom kadetskom prvenstvu gdje je poražen od predstavnika Cipra, kasnijeg osvajača brončane medalje.
Za oboje je ovo jedno veliko iskustvo i prema odrađenom možemo reći da uz još malo rada, veći rezultat ne gine. Čestitke cijeloj hrvatskoj reprezentaciji na rezultatu uz nade da se taj rezultat ponovi i sljedećih godina.

14. KONDOR OPEN 2019

Na prvom turniru ostatka sezone naši natjecatelji uvjerljivo osvajaju 1. mjesto u ukupnom poretku turnira. Naši natjecatelji nastupili su u kategorijama formi, mlađih kadeta i kadeta te su pokazali da se možemo veseliti svjetloj budućnosti kadeta.

Čestitamo svima koji su nastupili i time uvrstili još jedan turnir u svoje iskustvo, a pogotovo osvajačima medalja:

1.mjesto: Karlo Meštrović, Helena Voloder, Vito Šlogar, Borna Fulir, a Anamaria Gulam u formama

2.mjesto: Jan Petrčić,Karlo Marjanović

3.mjesto: Mateo Ljubas,Gabriel Perović,Marin Luša, Vito Miloš, Lovro Stubičar, Demian Tarcaj, Anja Nika Krajačić, a Stjepan Tonžetić i Laura Meštrović u formama

Više članaka ...