16. adidas Maksimir Kup

Taekwondo klub Maksimir je tim putem slavio 40 godina postojanja uz prigodni program i demonstraciju ATJ Lučko. Na tom zadnjem turniru sezone 2018., na kojem se okupilo oko 500 natjecatelja iz Hrvatske i inozemstva, nastupili su formašica Paula Badel i kikači pod vodstvom Ante Čovića. U kickovima su nastupili Jakov Jandrić, Petar Kosić, David Horvat, Karlo Podnar, Marta Čulina, Maja Golubić, Erika Malenica i Jana Bedenik koja je osvojila zlatnu medalju! Nadamo se da su se svi naši natjecatelji zabavili i stekli još jedno iskustvo kako bi bili još bolji u idućoj sezoni!

 

 

Prvenstvo OŠ i Ivančna Gorica

Borci su opet vikend proveli na više od jednog mjesta. Kadeti su se u subotu uputili na Prvenstvo osnovnih škola, a limaču u nedjelju u Sloveniju na Taekwondo pokal Ivančna Gorica.

Borci su ovaj put branili boje svojih osnovnih škola pa su tako učenici OŠ Dragutina Tadijanovića ekipno osvojili 1. mjesto. U borbama su u kategoriji 5. do 6. razreda 1. mjesto osvojili Gabrijel Perović i Karlo Marjanović, 2. mjesto Jan Petrčić, Vito Šlogar, Darko Kobeščak Ozimec i Marin Luša, a 3. mjesto Saša Šivak i Mateo Ljubas. U kategoriji 7. do 8. razreda 1. mjesto su osvojili Vedran Begić i Karlo Meštrović, 2. mjesto Helena Voloder i 3. mjesto Sara Meštrić. U formama je u kategoriji 5. do 6. razreda Ivan Marjanović osvojio 3. mjesto, a u kategoriji 7. do 8. razreda Paula Badel 1. mjesto, a Luka Čović 2. mjesto.

Limači i neki malo stariji uspješno proveli nedjelju na natjecanju u Ivančnoj Gorici (Slovenija) osvojivši ekipno 4. mjesto. Najsjajniju medalju u borbama osvojili su Ena Krivak, Nikola Anić, Nika Đuric koja je proglašena i najboljom limačicom. Srebrnu medalju osvojili su Vigo Hudi, Antonija Marjanović, a brončanu medalju Karlo Perović, a Luku Hečimovića očekuju borbe u kojima će sigurno osvojiti medalju nakon pokazane dobre borbe. U formama su Iva Horvatić i Anamarija Gulam osvojile 1. mjesto u kategoriji SB5.

Kadeti na putu do zvijezda

Znate li gdje se nalazi Popov toranj? Znate li što s tamo nalazi? E pa kadeti su to već znali, ali nikad dosta novih iskustava pa su se s trenerima Tomislavom i Davidom uputili u zagrebačku zvjezdarnicu i naučili nešto novo o nebu i zvijezdama koje vidimo svaku večer. Kako večer ne bi brzo završila prvi su prozujali gornjim gradom i otkrili kakva nas sve iznenađenja čekaju na adventu koji se otvara za koji dan. Ovakvih će malih i zasluženih izleta sigurno još biti jer je važno i odmoriti se i pripremiti se za još jače treninge i veće rezultate.

Više članaka ...