UPUTE ZA SUZBIJANJE CORONA - VIRUSA!

OBAVIJEST SVIM ČLANOVIMA KLUBA, PRIJATELJIMA I RODITELJMA,

UPUTE ZA SUZBIJANJE CORONA - VIRUSA!!!

Temeljem odluke Stožera civilne zaštite Grada Zagreba od 15. ožujka 2020. godine koje stupaju na snagu 16.ožujka 2020.godine, a u cilju suzbijanja širenja virusa COVID-19, klub:

1. prestaje s radom za sve rekreativne grupe i školsku poduku.
2. Isto se odnosi na održavanje igraonica i rođendana u dvoranama u Bolničkoj 3 i na Trgu S. Severa 1.
3. Naši sportski objekti koristit će se do daljnjeg samo za treninge vrhunskih i perspektivnih sportaša koji su se dokazali svojim rezultatima u obje discipline(borbe i forme), uz pridržavanje svih higijenskih i sigurnosnih uputa.
4. Ove upute stupaju na snagu odmah a podložne su promjenama sukladno situaciji i uputama Stožera civilne zaštite Grada Zagreba.

UPRAVNI ODBOR

Renata u Costa Rici

Renata Crkvenac nam se javila iz daleke Costa Rice gdje se održava kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre u Tokyu za područje srednje i južne Amerike. Natjecanje se održava u razdoblju od 11.03. do 12.03.2020., a Renata će svojim vrijednim znanjem iz suđenja prisustvovati kao sudac i djelitelj pravde. Za sad još nemamo vijesti o sretnicima koji će se uputiti ka Tokyu, no Renata je vrijeme iskoristila u svojstvu turista, ali i u svrhu borbe za ženska prava.

Bravo Renata!

Uspješan vikend za Sokolove!

Već tradicionalno, prvi dio godine rezerviran je za odlazak u hrvatski kraljevski grad Knin na Knin open 2020 u organizaciji taekwondo kluba Knin Div. Kao i svake godine, mi se s turnira vraćamo s medaljama. Tako su najviše bodova za klub donijeli Jan Petrčić s osvojenim 2. mjestom u kategoriji kadeta -45 kg; Anja Nika Krajačić s osvojenim 3. mjestom u kategoriji kadetkinja -47 kg; Vito Miloš s osvojenim 3. mjestom u kategoriji juniora -51 kg.

Drugi dio natjecatelja se u nedjelju zaputio put Jastrebarskog na Pantera open gdje su naši limači nastupili u borbama i kicku. Najuspješnija u borbama bila je Tajana Luša s osvojenim 3. mjestom u borbama i Matea Barun s osvojenim 3. mjestom u kicku.

Dok su najmlađi branili boje kluba, formašica Anamarija Gulam odradila je trening s odabranicima tehničke reprezentacije, pripremajući se za kriterijske turnire i odlazak na Svjetsko prvenstvo u formama koje će se u Svibnju održati u Danskoj.

Više članaka ...